Прем’єра фільму «Місія нездійсненна 6» відкладається на невизначений термін

Став відомий характер травм, які отримав Том Круз на зйомках фільму «Місія нездійсненна 6».

Як повідомляє видання The Sun, медичний огляд показав, що у знаменитого голлівудського актора зламані дві кістки в щиколотці.

Процес лікування і відновлення може зайняти кілька місяців, тому студії, найімовірніше, доведеться не просто на час заморозити знімальний процес, а й змінити прокатний графік картини. Нагадаємо, що її реліз був намічений на 26 липня 2018 року. Швидше за все, прем’єра буде відкладена як мінімум на півроку.

Том Круз відомий у Голлівуді тим, що намагається виконувати найнебезпечніші трюки без допомоги дублерів. Так, в четвертому фільмі з серії «Місія нездійсненна» він пробігся по стіні найвищої будівлі в світі, в п’ятому брав участь в зйомках підводної сцени, в процесі роботи над якою йому доводилося затримувати дихання до шести хвилин.

У випадку з шостою частиною, акторові довелося перестрибувати з одного будинку на інший в центральній частині Лондона. Ймовірно, не розрахувавши траєкторію стрибка, він врізався в стіну будівлі і отримав серйозні травми. Офіційні представники кіностудії Paramount Pictures поки утримуються від коментарів з цього приводу.

Як повідомлялось, у неділю, 13 серпня, американський актор Том Круз отримав травму при виконанні трюку на зйомках шостої частини шпигунської кіносаги “Місія нездійсненна” в Лондоні

https://youtu.be/FRQIeMuuHJU