Tesla показала будинок майбутнього на колесах (фото)

Компанія Тесла створила проект під назвою Тесла Tiny House — пересувну модель будинку майбутнього.

Про це повідомляє РБК.

Відповідно до назви це дійсно крихітний будиночок, який, тим не менш, обладнаний усіма енергетичними рішеннями від Тесла. Компанія використовує його як пересувну вітрину і возить спільно з електромобілем Model X для того, щоб демонструвати, як всі розробки компанії працюють разом — для освіти населення в питаннях чистої енергетики та енергозбереження, ну і, звичайно, заради реклами.

В будинку є необхідні стенди, що розповідають про енергетичні рішення компанії. Стоять конфігуратори, в яких можна підібрати систему для себе. Звісно, весь будинок живиться виключно відновлювальною енергією.

Piccy.info - Free Image Hosting

Зараз будинок вирушає в тур по Австралії. По дорозі жителі міст зможуть дізнатися про діяльність Tesla і замовити собі сонячний дах, домашній енергонакопичував і т. д. На сайті компанії можна залишити заявку, щоб крихітний будиночок заїхав у конкретне місто. Використовуючи будівлю як пересувну вітрину, Tesla не зраджує своїм традиціям. Саме Маск свого часу придумав замінити статичні автомобільні шоуруми пересувними вітринами. Таким чином компанія наймала точки продажів по всій країні, щодня вітрина з Tesla могла з’явитися в новому місті. Зараз компанія розширила цю модель на житлові приміщення.