Андрій Шевченко: Жоден з трьох наступних поєдинків не буде для нас прогулянкою

Головний тренер національної збірної команди України Андрій Шевченко прокоментував прибуття «синьо-жовтих» до Рейк’явіка, де 5 вересня українська збірна проведе матч відбору ЧС-2018 із командою Ісландії.

– Андрію Миколайовичу, як команда перенесла довгий переліт з Харкова до Рейк’явіка?

– Краще, ніж сподівалися. Летіти, виявилося, трішки більше п’яти годин, і вони промайнули досить швидко. Ми навмисно запланували виліт за два дні перед грою, щоби мати зайву ніч для адаптації в Ісландії.

– Чи всі здорові в команді та готові до майбутньої кваліфікаційної гри з Ісландією?

– Так, усе гаразд. Денис Гармаш мав застуду, тепер він у нормі і разом з усіма тренуватиметься у загальній групі. У нас за розкладом у понеділок – прогулянка містом, а ввечері – прес-конференція та тренування на стадіоні. Погода тепла, краща, ніж я очікував.

– Ви очікуєте складну гру зі збірною Ісландії?

– Я ще раз хочу наголосити, що ми маємо дуже непросту групу. Тут взагалі немає легких ігор, і всі попередні поєдинки це лиш доводять. Подивіться, Хорватія з великими складнощами перемогла у неділю команду Косова у себе вдома. Жоден з трьох наступних поєдинків не буде для нас прогулянкою.

Поєдинок восьмого туру кваліфікації ЧС-2018 Україна – Ісландія відбудеться у вівторок, 5 вересня. Початок – о 21:45 за київським часом.

Турнірна таблиця відбіркової групи I: 1. Хорватія – 16 очок (7 матчів); 2. Україна – 14 (7); 3. Ісландія – 13 (7); 4. Туреччина – 11 (7); 5. Фінляндія – 4 (7); 6. Косово – 1 (7).