Український боксер Усик переміг німця Хука (відео)

Український боксер Олександр Усик провів перший бій в 1/4 фіналу Всесвітньої боксерської суперсерії проти німця Марко Хука.

З самого початку бою Усик показав свою перевагу в швидкості над суперником. Німецький боснієць зайняв центр рингу і завдавав поодинокі удари. А от українець діяв куди більш різноманітніше. Спочатку трохи похитав суперника по рингу, потім пішов у захист. А ще Олександр видавав потужні атаки, які повинні були збивати Хука з пантелику.

До п’ятого раунду у Хука почали проявлятися ознаки втоми – провали в захисті і хиткі ноги. Але і Усик почав потихеньку зменшувати обороти, залишаючи енергію на завершення раундів. Все ж, в українця кілька разів вийшло добре затискати суперника, але не вистачило фінального удару.

У десятому раунді Хук згадав, що потрібно атакувати. Але Усик витримав натиск німця і влаштував справжній ураган ударів, б’ючи Хука протягом майже півхвилини. У підсумку, рефері бою довелося достроково зупинити бій і віддати перемогу українцеві.

https://www.youtube.com/watch?v=eJgoiF2EP70

Чемпіон світу у важкій вазі за версією WBO Олександр Усик подякував українцям за підтримку в бою з Марко Хуком.

“Спасибі вам величезне! Українці, співвітчизники! Від щирого серця – спасибі Ісусу Христу і нашій державі Україні! Я сказав, що буде дуже красивий бокс. Це брехня – я не обіцяв закінчити достроково цей бій. Можете кинути в мене камінь, якщо цей бій був негарним. У мене немає переваг, з ким зустрітися в півфіналі. Повинна бути хороша опозиція, щоб бути хорошим боксером “, – сказав Усик після бою.