Шевчук розпочав кар’єру тренера

Колишній футболіст донецького “Шахтаря” В’ячеслав Шевчук був призначений тренером команди Академії U17, передає ФК Шахтар.

“Дуже радий, що мені випала нагода зробити свої перші тренерські кроки в рідному клубі. Можна сказати, я нікуди і не йшов. Після закінчення виступів весь час залишався поруч з “Шахтарем”: постійно спілкувався з футболістами, тренерами, менеджментом, відвідував гри не тільки першої команди, але і Академії. “Шахтар” це мій дім, моя сім’я”, – сказав Шевчук.

Першу зустріч під керівництвом В’ячеслава Шевчука “Шахтар” U17 проведе в найближчу суботу, 23 вересня  з “ДЮСШ-15” (Київ).

“Якщо говорити про результати, то це тільки перемога: в кожному матчі і в чемпіонаті.” Шахтар” завжди ставить найвищі цілі, що все знають і бачать. Але є завдання, по мені, куди важливіша: підготувати якомога більше виконавців для першої команди. Я вже розмовляв з хлопцями і сказав, що все в їх руках, ногах і головах.

Треба з максимальною віддачею підходити до кожної гри і тренування. Не можна дозволяти собі розслабленості і в чомусь недопрацьовувати. Можу гарантувати, що я, Хорхе і наш тренерський штаб також віддамо всі свої сили. Моя мета побачити цих футболістів в основному складі “Шахтаря”, – розповів В’ячеслав Шевчук.

Нагадаємо, Шевчук виступав в “Шахтарі” 13 сезонів, провів 239 матчів і забив 4 м’ячі, в складі “гірників” завоював 20 трофеїв. У грудні минулого року він завершив кар’єру гравця.