Смертельний землетрус пошкодив легендарний стадіон Ацтека в Мексиці

Землетрус магнітудою 7,1 бала, який зібрав життя понад двох сотень людей, вплинув і на футбольну святиню Мексики, передає Футбол 24.

Стадіон Ацтека в Мехіко відомий не лише тим, що тут було зіграно 2 фінали чемпіонатів світу: ЧС-1970 і ЧС-1986. Саме тут свою “Руку богу” продемонстрував Дієго Марадона в матчі Аргентини проти Англії.

Цієї ночі смертельний землетрус, який пронісся Мексикою, утворив величезну тріщину в знаменитій арені. Запланований на “Ацтеці” матч Кубка Мексики між Амерікою і Крус Асул було скасовано. Водночас Yahoo Sports запевняє, що ця тріщина є лише частиною безпечної конструкції арени, аби запобігти серйознішим наслідкам землетрусів. Відтак інженери запевняють, що стадіон зазнав незначних збитків.

“Шокований наслідками цього землетрусу, молюсь і хвилююсь за те, щоб зі всіма все було добре”, – написав у Твіттері легенда збірної Мексики, екс-захисник Барселони Рафа Маркес.

“Шокований тим, що відбувається в моїй Мексиці! Ми повинні об’єднатися, щоб допомогти, наскільки це можливо! Великої сили для всіх!”, – написав екс-форвард Манчестер Юнайтед Чічаріто.

Землетрус в Мексиці, стадіон Ацтека, пошкодив