Юрій Береза: На футбольні стадіони повинні повернутися правоохоронці

Почесний президент СК «Дніпро-1» Юрій Береза ​​прокоментував бійку Ультрасу “Дніпра” в перерві матчу «Дніпро» – «Дніпро-1», в якій він постраждав.

“На футбольні стадіони повинні повернутися правоохоронці. Дії правоохоронних органів і стюардів були неадекватні. Думаю, найближчим часом буде засідання ФФУ, ПФЛ. Футбольні хулігани не повинні заважати дивитися хороший футбол вболівальникам. Я зроблю все, що в моїх силах, як законодавця. Повірте, відповідь буде дуже жорсткою”, – заявив народний депутат.

Нагадаємо, перед матчем дніпровського дербі, ультрас Дніпра вивісив провокаційний банер “Ми зламаємо вам Березу і розвалимо ваш Причал”, а в перерві зустрічі увірвалися в сектор Дніпра-1 і побили вболівальників суперника, відібравши у них банери і барабан.

Пов’язане зображення

Заступитися за фанатів вирішив президент клубу СК “Дніпро-1” Юрій Береза, якого теж ударили по обличчю.

В результаті матчу 16-го туру української Другої ліги “Дніпро” обіграв СК “Дніпро-1” з рахунком 2:0. Ця перемога дозволила Дніпру набрати 34 очки і піднятися на друге місце в таблиці Ліги Б, в той час як СК “Дніпро-1”, у якого є матчі в запасі, опустився на третю сходинку з 32 очками.

Як повідомляло ІА “Центр новин”, 19 червня фанати Металіста 1925 влаштували безчинства на НСК “Олімпійський” під час фіналу чемпіонату України серед аматорів проти Агробізнесу. Матч достроково завершився за рахунку 4:0 на користь Агробізнесу.