За добу бойовики 22 рази порушили перемир’я, – штаб АТО

Минулу добу в районі проведення АТО пройшли без суттєвих змін в обстановці. Як повідомляє прес-центр АТО, противник і надалі концентрував вогневу активність на Донецькому напрямку, поодиноко застосовуючи при цьому міномети і весь спектр піхотного озброєння.

Так, ввечері, кілька годин бойовики обстрілювали з різних видів гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї наші опорні пункти в районі Авдіївської промзони. А близько 19 години, противник випустив 6 мін калібру 82 міліметри по захисникам Верхньоторецької. Крім того, озброєння БМП і кулемети найманці застосовували неподалік Луганського. Вночі стрілецьку зброю ворога працювало недалеко від Кам’янки.

На Приморському напрямку проросійські найманці двічі били по захисникам Водяного з великокаліберних кулеметів і автоматичного гранатомета. Також двічі під кулеметний вогонь потрапили зміцнення сил АТО неподалік Старогнатовки. А протитанковий гранатомет бив ворога біля Павлополя.

На Луганському напрямку ввечері було відносно спокійно. Лише близько 18 годин окупанти обстріляли з кулемета наш опорний пункт неподалік від Новоолександрівки.

“Загалом за минулу добу незаконні збройні формування 22 рази порушили перемир’я. Збройні Сили України 13 разів оперативно і жорстко відповідали ворогові. В результаті бойових дій один наш військовослужбовець отримав поранення”, – зазначили в штабі АТО.