Збірна народних депутатів на міжпарламентському футбольному турнірі здобула Кубок

Збірна народних депутатів України на міжпарламентському футбольному турнірі, який пройшов в м.Анталія (Туреччина) здобула Кубок.

У підсумку усіх матчів Україна увійшла в трійку найкращих команд турніру. Кубками також були нагороджені команди парламентарів Грузії та Туреччини.

В складі народних депутатів грали: Юрій Береза, Вадим Івченко, Олег Осуховський, Іван Крулько, Юрій Соловей, Тарас Юрик, Юрій Македон, Микола Паламарчук, Дмитро Білоцерковець, Богдан Матківський, Михайло Головко, Олександр Опанасенко, Ігор Мірошниченко.

Нагадаємо, в першому поєдинку Збірна народних депутатів перемогла збірну парламентарів Румунії (3:1). В іншому матчі українська команда внічию зіграла з депутатами Грузії (1:1).

Сьогодні в матчі з поляки, українські депутати поступилися з рахунком 2:1.

Також парламентарі Польщі перемогли Угорщину (2:1) та зіграли з Туреччиною внічию (2:2). Господарі поля перемогли Угорщину з рахунком 2:0. Також Грузія перемогла Румунію з рахунком (7:1).

Отже за підсумками ігор, Грузія займає перше місце, далі йдуть Туреччина, Україна, Польща, Угорщина, Румунія.

Нагадаємо, Збірна народних депутатів – аматорська команда, яка утворилась в січні 2016 року. Команда українських депутатів приймає участь в благодійних матчах, які покликанні допомагати дітям-переселенцям зі Сходу України, дітям-сиротам, інвалідам. Організаторами благодійних матчів виступають – Федерація футболу України, Інформаційне агентство “Центр новин” та БФ “Розвиток футболу України”.

ІА “Центр новин”