Forbes назвав найбільш високооплачуваних моделей світу

Американський журнал Forbes у вівторок опублікував список найбільш високооплачуваних моделей світу. Як зазначає видання, вперше за 15 років в рейтингу змінився лідер.

Починаючи з 2002 р видання називало найбільш високооплачуваною моделлю світу бразильянку Жизель Бундхен. Цього разу перше місце в рейтингу зайняла 22-річна Кендалл Дженнер. Її річний дохід Forbes оцінив в $ 22 млн. Дохід Бундхен – в $ 17,5 млн. Вона займає друге місце.

Першу трійку замикає Кріссі Тейген. За оцінкою Forbes, її дохід за рік склав $ 13,5 млн. До сих пір в рейтинг найбільш високооплачуваних моделей її не включали жодного разу.

У рейтинг також увійшли Адріана Ліма (оцінка доходу – $ 10,5 млн), Джіджі Хадід ($ 9,5 млн), Роузі Хантінгтон-Уайтлі ($ 9,5 млн), Карлі Клосс ($ 9 млн), Лю Вень ($ 6,5 млн ), Белла Хадід ($ 6 млн) і plus-size модель Ешлі Грехем ($ 5,5 млн). Разом 10 учасниць рейтингу заробили за рік $ 109,5 млн. Forbes оцінював доходи моделей від рекламних контрактів в період з 1 червня 2016 року до 1 червня 2017 р без урахування податків і зборів.

Новий лідер – не єдина зміна в рейтингу. У попередні роки Forbes включав в список 20 моделей. Цього разу – тільки десять.