«Наполі» переміг «Шахтар», «Манчестер Сіті» взяв верх над «Фейєноордом»

Футболісти «Манчестер Сіті» вирвали перемогу у «Фейєноорда» в матчі 5-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

Зустріч групи F пройшла на полі стадіону «Етіхад – Сіті оф Манчестер» і завершилася з рахунком 1:0 на користь англійського клубу. Єдиний м’яч у цій зустрічі на 88-й хвилині забив Рахім Стерлінг.

Після цієї гри «Манчестер Сіті» з 15 очками продовжує лідирувати в турнірній таблиці групи F. «Фейєноорд», не набравши очок п’яти матчах, посідає останнє місце.

У ще одному матчі цієї групи «Шахтар» на виїзді поступився «Наполі» з рахунком 0:3. У складі команди з Неаполя відзначилися Лоренцо Інсіньє, Петро Зелінський і Дріс Мертенс.

Додамо, що «Шахтар» з дев’ятьма очками займає після цього туру другу сходинку в турнірній таблиці. «Наполі», набравши шість очок знаходиться на третьому місці.

У заключному турі групового етапу 6 грудня «Манчестер Сіті» в гостях зіграє з «Шахтарем». У той же день «Фейєноорд» на своєму полі прийме «Наполі».

Ліга чемпіонів
Група F
5-й тур

«Манчестер Сіті» – «Фейєноорд» – 1:0

Голи: Стерлінг 89 (1:0).

«Манчестер Сіті»: Едерсон, Уокер, Данило, Отаменді, Мангаля, де Брюйне (Габріел, 64), Сілва Б., Стерлінг, Гюндоган, Туре (Фоден, 75), Агуеро

«Фейєноорд»: Джонс, Дікс (Ньівкооп, 72), Хапс, ван Бек, Торнстром, Тапіа, Амрабат, де Вільєн, Ларссон, Бергейс, Бутьюс (Йоргенсен, 69)

Попередження: Мангаля, 59; де Брюйне, 60 – де Вільєн, 56; Джонс, 74

Суддя: Іван Кружляк (Словаччина)

«Наполі» – «Шахтар» – 3:0 (0:0)

Голи: Лоренцо Інсіньє 56 (1:0). Зелінські 81 (2:0). Мертенс 83 (3:0).

«Наполі»: Рейна, Маджо, Хюсай, Альбіоль, Влад Кірікеш, Гамшик (Ріг, 77), Діавара, Зелінські, Мертенс, Лоренцо Інсіньє (Аллан, 65), Кальєхон

«Шахтар»: Пятов, Ісмаїлі, Ракицький, Бутко, Ордець, Фред, Бернард, Степаненко (Патрік, 70), Марлос (Дентіньо, 79), Феррейра, Тайсон

Попередження: Маджо, 25; Влад Кірікеш, 77 – Ісмаїлі, 78

Суддя: Дамір Скоміна (Словенія)