“Реал” здобув розгромну перемогу над АПОЕЛом

Іспанський футбольний клуб “Реал” здобув розгромну перемогу над кіпрським АПОЕЛом з рахунком 6: 0 в гостьовому матчі п’ятого туру групового етапу Ліги чемпіонів і забезпечив собі участь в 1/8 фіналу турніру.

Забитими м’ячами відзначилися Лука Модріч (23-а хвилина), Карім Бензема (39, 45), Хосе Ігнасіо Начо (41) і Кріштіану Роналду (49, 54).

“Реал” став першим клубом в історії, який здобув 100 перемог в Лізі чемпіонів. У паралельному матчі групи H німецька “Боруссія” з Дортмунда програла англійському “Тоттенхему” – 1:2.

У турнірній таблиці групи H з 13 очками лідирує “Тоттенхем”, далі йдуть “Реал” (10), “Боруссія” і АПОЕЛ (по 2). Таким чином, “Реал” забезпечив собі місце в плей-офф турніру, “Тоттенхем” завоював право зіграти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів в попередньому турі.

У заключному турі пройдуть матчі “Тоттенхем” – АПОЕЛ і “Реал” – “Боруссія”. Обидві зустрічі відбудуться 6 грудня.

У групі F англійський “Манчестер Сіті”, раніше забезпечив собі місце в плей-офф, переміг голландський “Фейєнорд” (1:0), а італійський “Наполі” обіграв український “Шахтар” (3:0). У турнірній таблиці лідирує “Манчестер Сіті” (15), далі йдуть “Шахтар” (9), “Наполі” (6) і “Фейєнорд” (0). “Наполі” зберігає шанси на вихід з групи, для цього команді необхідно перемагати в наступному турі “Фейєнорд” і сподіватися на поразку “Шахтаря” від “Манчестер Сіті”.

Матч групи G між німецьким “Лейпцигом” і “Монако”, що представляє Францію, завершився розгромною перемогою “Лейпцига” – 4:1. Команда з Німеччини зрівнялася в турнірній таблиці з португальським “Порту”, в активі обох клубів по сім очок, лідирує в групі турецький “Бешикташ”, у вівторок зіграв внічию з “Порту” і достроково вийшов у 1/8 фіналу турніру. “Монако” замикає таблицю з двома очками. У заключному турі 6 грудня відбудуться матчі “Порту” – “Монако” і “Лейпциг” – “Бешикташ”.