Мураєв заявив, що News One заблокував Корчинський

Колишній “регіонал” Євген Мураєв, який є власником News One, переконує, що його канал заблокували люди Дмитра Корчинського, а гроші на протест їм виділила Адміністрація Президента.

Як він зауважив у ефірі свого телеканалу, активісти є одягненими у балаклави та камуфляж, передає 24 канал.

“Блокують 200 осіб без їжі та ліків, тримають в облозі. Величезна кількість людей перебуває у камуфляжі та масках, і правоохоронні органи не реагують”, – підкреслив політик.

За його словами, акцію влаштували люди Дмитра Корчинського, який керує партією “Братство”, що вже не раз проводила резонансні акції.

“П’ятьох ми впізнали за обличчями. У мене є інформація, що Корчинському з адміністрації президента дали гроші за те, щоб заблокувати єдиний канал, який докладає максимум демократичних сил до відставки президента та показує ситуацію в країні. Що будемо робити? Вуличне шоу. Зробимо зовнішню студію на мішках, будемо запрошувати всіх тих, хто боровся за свободу слова в 2013 році”, – додав Мураєв.

Нагадаємо, в Києві невідомі активісти мішками заблокували територію каналу News One. Згодом стало відомо, що протестувальниками є члени партії “Братство”.