Володимир Носов: Жодна традиційна банківська система не може конкурувати із блокчейном.

Аналітики прогнозують: на блокчейн може припадати до 10% світового ВВП до 2027 року. Усі прогнози свідчать, що ця технологія має великий потенціал. Тому розглядати блокчейн лише як частину криптосвіту — застарілий підхід. Блокчейн-технології вже впливають на всі сфери життя, надаючи інноваційні, ефективні та прозорі рішення.

Читати

Євген Загорулько: правильно організовані комунікації забезпечують симетричний діалог із громадськістю і всередині компанії, й зовні

Представляємо Вам першу в Україні монографію, присвячену корпоративним комунікаціям — «Корпоративні комунікації: свіжий погляд». Її автори — фахівець-практик у галузі управління репутацією Євген Загорулько та доктор наук із соціальних комунікацій, професор Навчально-наукового інституту журналістики КНУ імені Тараса Шевченка. Дмитро Олтаржевський провели серйозну дослідницьку роботу.

Читати

Оголошено новий конкурс на отримання стипендії імені Юлії Тимошенко для вступу до найпрестижнішої Школи бізнесу та економіки Португалії

Оголошено новий конкурс на отримання стипендії імені Юлії Тимошенко для талановитих студенток з України, які хотіли б вступити до Школи бізнесу та економіки Nova у Португалії.

Читати

Едуард Мкртчан: концепт “livable city” є визначальним для українських громад

Руйнування багатьох українських міст можна порівняти з масштабами Другої Світової. Рани Маріуполя та Краматорська є сучасною проекцією Дрездена та Роттердама. У цій післявоєнній еволюції закладено вектори відродження українських територій. Вивчення європейських трансформацій дозволить Україні уникнути болісних містобудівних помилок.

Читати

Віктор Швець. Атака на кремль. Що це було?

Не можу сказати, що зустрів інформацію про удари безпілотників по Кремлю без величезнооо задоволення. Ще більше мені сподобалась відеокартинка про безпосередні удари БПЛА по резиденції путіна, яка зараз є надзвичайно популярна і викликає величезну увагу і інтерес у всьому світу.

Читати

Швець: Мабуть прийдеться українцям ще раз здивувати світ

Мабуть прийдеться українцям ще раз здивувати світ. Усі, хто більш менш цікавиться міжнародною політикою, звернули увагу на те, що останнім часом в багатьох, в тому числі і світових ЗМІ, у висловлюваннях деяких політиків і навіть лідерів країн, які є дружніми до України, а також серед політологів, аналітиків і блогерів почалися

Читати

WhiteBIT та Whitepay стали партнерами Фундації Дім Рональда МакДональда в Україні

WhiteBIT, одна з найбільших криптовалютних бірж у Європі з українським корінням, та Whitepay — рішення для отримання криптовалютних платежів та внесків, розпочали партнерство з Благодійною організацією «Фундація Дім Рональда МакДональда в Україні».

Читати
1 2 3 4