У Кривому Розі 14 березня буде оголошено днем жалоби

Четвер, 14 березня, буде оголошено днем жалоби в місті Кривому Розі Дніпропетровської області в пам’ять про загиблих унаслідок ракетного удару по місту у вівторок, повідомив голова Ради оборони Кривого Рогу Олександр Вілкул.

Читати

Прем’єр Греції заявив, що в момент удару РФ по Одесі він із Зеленським перебував у порту: Вибух стався дуже близько від нас

Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс і президент України Володимир Зеленський під час ракетного удару РФ по Одесі перебували в порту і не встигли потрапити в укриття, вибух стався недалеко від них.

Читати

Сили ППО ліквідували над Одесою 18 ударних дронів

Російські окупанти продовжують атакувати із застосуванням дронів населені пункти півдня, над Одесою вночі було збито 18 ударних БПЛА, повідомляє командування Сил оборони півдня України у вівторок уранці.

Читати

Терористи завдали ракетного удару по Дніпру

Уночі 3 березня російські загарбники завдали ракетного удару по Дніпру, унаслідок чого виникла пожежа, повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

Читати

Терористи вдарили авіабомбами по Купʼянську

Війська рф у середу, 28 лютого, завдали удару по середмістю Куп’янська на Харківщині авіабомбами. Внаслідок удару чого загинули двоє людей, ще п’ятеро – зазнали поранень. Про це у своєму Telegram-каналі повідомив голова Харківської обласної військової адміністрації (ОВА) Олег Синєгубов.

Читати
1 2 3 1 191