Глави МЗС ЄС підтримали використання активів РФ для України

Глави МЗС країн Євросоюзу підтримали ідею використання доходів від заморожених активів Росії для постачання зброї Україні, але ухвалення остаточного рішення поки що відкладено.

Читати

ЄС додатково виділив €5 млрд на зброю для України

На засіданні Ради міністрів закордонних справ ЄС ухвалено остаточне рішення щодо виділення додаткових 5 млрд євро на військову підтримку України в рамках Європейського фонду миру.

Читати

Чехія закуповує боєприпаси для України, зокрема в союзників росії

Чехія придбала близько 800 тисяч артилерійських снарядів від різних постачальників у всьому світі та знайшла ще 700 тисяч, які можна придбати додатково. Йдеться про 300 тисяч снарядів радянського зразка і близько 500 тисяч — західного виробництва.

Читати

Джонсон анонсував власний проєкт закону про допомогу Україні, що передбачає позику або ленд-ліз

Конгресмени можуть готувати власний законопроєкт про допомогу Україні, сказав сенаторам-республіканцям спікер Палати представників Конгресу Майк Джонсон, пише видання The Hill.

Читати

Данія оголосила про новий пакет допомоги Україні на $337 млн

Данія надасть Україні черговий пакет військової допомоги загальною вартістю близько 2,3 мільярда данських крон (336,6 мільйона доларів у перерахунку), повідомила пресслужба міністерства оборони Данії у вівторок, 12 березня.

Читати

США передадуть Україні ракети ATACMS у новому пакеті допомоги, – ЗМІ

Очікується, що Білий дім уже у вівторок, 12 березня, оголосить про новий пакет військової допомоги для України на суму 300 мільйонів доларів. І до нього увійде кілька ракет ATACMS.

Читати

ЄС може передати Україні прибуток від активів рф у липні

Євросоюз на тлі ослаблення фінансової підтримки України з боку США планує передати Києву 2-3 млрд євро із прибутку від заморожених російських активів уже у липні, повідомила британська газета Financial Times (FT) із посиланням на джерела.

Читати

Британія готова надати Україні заморожені активи РФ

Британія готова позичити Україні всі заморожені активи російського центрального банку у країні на тій підставі, що Росія буде змушена виплатити Києву репарації після закінчення війни.

Читати
1 2 3 333