Евакуація в Харківській області під обстрілами (відео)

ІА “Центр новин” разом з кореспондентом Михайлом Шарковим публікує серію документальних короткометражних відео про війну Росії проти України. Ви побачите правду про те, як кажуть французи “à la guerre comme à la guerre” (на війні, як на війні).

Читати

Робота харківських волонтерів (відео про справжню війну)

Сьогодні Харків — один із найбільших центрів війни в Україні. Місто щодня безжально обстрілює російська артилерія, ворожі літаки скидають бомби на житлові квартали та історичні пам’ятки міста.

Читати

Яремчук. Вибачення за фото з Бастою, як перемогти Шотландію та пропаганда української мови

Зовсім скоро збірна України проведе головний матч року проти збірної Шотландії. Напередодні історичної гри в ПЧ завітав один з лідерів збірної, її головний форвард Роман Яремчук.

Читати

vZbirna зібрала власний топ футбольних подій року

2021-й рік видався неймовірно насиченим для збірної України! Головна команда країни провела рекордну кількість матчів, досягла історичного результату на ЄВРО та відібралась в плей-офф Чемпіонату світу без жодної поразки в групі.

Читати

Книги з медицини у збірній читають не лікарі (відео)

Що українські футболісти читають і дивляться під час зборів збірної? Реабілітолог Степаненко, бізнесмен Караваєв та любитель трилерів Кривцов. Істерія навколо Гри в кальмара теж не обійшла команду.

Читати

Збірна перед Боснією (відео)

Після перемоги у Фінляндії збірна України прилетіла у Львів. Микола Васильков зібрав усі цікаві факти про команду, а також отримав коментарі Миколи Морозюка, Дениса Олійника, перевірив стан газону Арени Львів, детально з’ясував ковідні обмеження, відвідав комп’ ютерний поєдинок між Харатіним та Фоззі, а також розіграв персональну картку FIFA 22 підписану

Читати
1 2 3 11