Кабмін компенсує аграріям витрати на закупівлю сільгосптехніки

Кабінет міністрів України сформував перелік сільськогосподарської техніки і устаткування, вартість яких частково компенсуватися за рахунок бюджету, повідомляє сайт Уряду.

Читати

Генсек Всесвітньої конференції “Релігії за мир” Вендлі відвідає Україну, – Фельдман

Генеральний секретар Всесвітньої конференції “Релігії за мир” Вільям Вендлі відвідає Україну, повідомляє Newsroom з посиланням на заяву харківського нардепа, засновника Інституту прав людини і запобігання екстремізму та ксенофобії Олександра Фельдмана після його зустрічі з Вендлі в Нью-Йорку, де політик перебував з робочою поїздкою.

Читати

Збірна України в товариському матчі програла Мальті

В австрійському Граці національна збірна України з футболу провела спаринг проти команди Мальти, який є генеральною репетицією перед найважливішим матчем кваліфікації ЧС-2018 проти Фінляндії.

Читати

Кабмін відкрив доступ до реєстру обтяжень рухомого майна

Кабінет міністрів ухвалив рішення запровадити електронний сервіс, що надає можливість для фізичних та юридичних осіб вільного доступу через мережу Інтернет до Держреєстру обтяжень рухомого майна.

Читати

Голову ліквідаційної комісії державного підприємства затримали на хабарі

Голову ліквідаційної комісії одного з державних підприємств, що входить до сфери управління міністерства оборони України, затримано під час одержання хабарі у 500 дол. США та 10 тис. грн за надання в оренду приміщень за заниженими цінами та без укладання відповідних договорів.

Читати
1 2 3 6