Українцям з окупованих територій біометричні паспорти видаватимуть після cпецперевірки

Для отримання біометричних паспортів громадянам із пропискою на окупованих територіях Донбасу та Криму потрібно надати додаткові документи для ідентифікації особи.

Читати

В Криму забороняють Українському культурному центру проводити публічні акції

Українському культурному центру в анексованому Криму окупаційна влада забороняє проводити будь-які публічні акції, а керівник центру Леонід Кузьмін отримує не тільки відмови у проведенні таких заходів, але і «попередження про неприпустимість екстремізму».

Читати

Правоохоронці викрили групу осіб, які сприяли незаконній легалізації в Україні російських злочинців

Правоохоронці затримали учасників злочинної угруповання, які сприяли незаконному одержанню українського громадянства особами, що перебувають у кримінальному розшуку, та їх незаконній легалізації в Україні.

Читати

15 червня під патронатом ФФУ стартує дитячий проект «Фестиваль чемпіонів»

У четвер, 15 червня, на території нещодавно відкритого навчально-тренувального комплексу міні-футбольних полів зі штучним покриттям НТК ім. В. Баннікова стартує новий дитячий проект Федерації футболу України спільно з благодійним фондом «Розвиток футболу» – «Фестиваль чемпіонів».

Читати

Євросоюз розчарований повільним прогресом України в реформі законодавства щодо прав інтелектуальної власності

У Європейському Союзі висловлюють розчарування повільним прогресом України в реформі законодавства щодо прав інтелектуальної власності.

Читати

Росія перелякалася через пропозицію МЗС України щодо посилення контролю над її громадянами – Кислиця

Заступник міністра закордонних справ України Сергій Кислиця заявляє, що Росія перелякалася через пропозицію МЗС України щодо посилення контролю над її громадянами.

Читати
1 2 3 5