Мінгареллі наголосив на необхідності обрання нового складу ЦВК та ухвалення нового закону про вибори

Голова Представництва Євросоюзу в Україні Хюг Мінгареллі вкотре наголосив на необхідності обрання нового складу Центральної виборчої комісії та ухвалення нового закону про вибори.

Читати

У Черкасах СБУ викрила адміністратора антиукраїнських груп у соцмережах

Співробітники Служби безпеки України викрили мешканця Черкас, який поширював у соцмережах антиукраїнські матеріали та закликав до збройного захоплення влади.

Читати

КМУ вніс в бюджетну резолюцію запуск загального декларування українців

Кабінет міністрів України ставить пріоритетом введення єдиного рахунку для сплати податків і зборів та подачі єдиної звітності по єдиному соціальному внеску (ЄСВ) і податку на доходи фізичних осіб.

Читати

Парламент Литви визнав загрозою нацбезпеці АЕС, яка будується в Білорусі

Парламент Литви у четвер, 15 червня, визнав, що атомна електростанція (БелАЕС), яка будується в Островецькому районі Білорусії, є небезпечною, становить загрозу національній безпеці Литви, її навколишньому середовищу і здоров’ю громадян.

Читати

Нові санкції США проти Росії вдарять по проекту “Північний потік-2”

У середу, 14 червня, Сенат США переважною більшістю голосів проголосував за нові санкції у відповідь на втручання Росії в президентські вибори в США в 2016 році, а також за введення положення, згідно з яким президенту США Дональду Трампу знадобитися отримати схвалення Конгресу, якщо він вирішить послабити будь-які діючі санкції.

Читати

РНБО подасть на розгляд Порошенку законопроект щодо скасування АТО

Рада національної безпеки та оборони України подасть на розгляд президенту України Петру Порошенку законопроект щодо відновлення державного суверенітету на окупованій частині Донбасу після заяви секретаря РНБО Олександра Турчинова про необхідність переходу до нового формату захисту країни.

Читати
1 2 3 7