Авіакомпанія YanAir з 9 липня запустить рейси з Одеси до Тель-Авіва

Українська авіакомпанія YanAir з 9 липня запустить регулярні прямі рейси Одеса – Тель-Авів (Ізраїль) – Одеса, повідомила прес-служба міжнародного аеропорту «Одеса».

Читати

Комітет ВР із свободи слова 12 липня заслухає представників Комітету захисту журналістів з Нью-Йорку у справі Шеремета

12 липня в Комітеті Верховної Ради з питань свободи слова та інформаційної політики планується виступ представників Комітету захисту журналістів з Нью-Йорку у справі щодо вбивства журналіста Павла Шеремета.

Читати

“Шальке” прийме рішення щодо Коноплянки на початку серпня

Генеральний директор гельзенкірхенського “Шальке” Крістіан Хайдель розповів нові деталі щодо майбутнього українського півзахисника Євгена Коноплянки в складі “кобальтових”, передає Bild.

Читати

Україна та США найближчим часом підпишуть угоди про оборонні закупівлі та військово-технічну співпрацю – Порошенко

Президент України Петро Порошенко анонсує найближчим часом підписання між Україною та США угод про оборонні закупівлі та військово-технічну співпрацю.

Читати

Холодницький: САП надасть дозвіл на розкриття таємниці слідства для ухвалення Радою рішення про зняття недоторканності з депутатів

Спеціалізована антикорупційна прокуратура готова надати дозвіл на розкриття таємниці слідства для ухвалення Верховною Радою рішення про зняття недоторканності та притягнення до кримінальної відповідальності 5 народних депутатів, підозрюваних у скоєнні злочинів.

Читати
1 2 3 7