ДВС стягнула з Газпрому 80 млн грн

Державна виконавча служба України (ДВС) стягнула з ПАТ “Газпром” 79,8 млн гривень (близько $ 3,06 млн у поточному курсу – ред.) в рамках штрафу, накладеного на компанію Антимонопольним комітетом, повідомив заступник голови міністерства юстиції України з питань виконавчої служби Сергій Шкляр на прес-конференції в Києві в четвер.

Читати

НАБУ і САП не уповноважені розслідувати діяльність Пола Манафорта – заява

НАБУ і САП не уповноважені розслідувати діяльність Пола Манафорта як політичного консультанта Партії регіонів. Відповідну спільну заяву оприлюднили на сайті Національного антикорупційного бюро України.

Читати

Луценко вніс до Верховної Ради подання на Михайла Добкіна

Генеральний прокурор України Юрій Луценко заявляє про внесення до Верховної Ради подання на притягнення до кримінальної відповідальності народного депутата від ”Опозиційного блоку” Михайла Добкіна.

Читати

ГПУ направила до суду обвинувальний акт стосовно екс-заступника командира взводу ”Беркут”

Генеральна прокуратура України направила до суду обвинувальний акт стосовно колишнього заступника командира взводу однієї з оперативних рот підрозділу міліції особливого призначення ”Беркут”.

Читати

МЗС: Україна перебрала від Туреччини головування в ОЧЕС

Україна з 1 липня 2017 року почне головування в організації Чорноморського економічного співробітництва (ОЧЕС) на наступні півроку, повідомляє Міністерство закордонних справ України.

Читати
1 2 3 5