США не розсекречують наявні докази вини бойовиків у збитті літаку рейсу MH17 – ЗМІ

Сполучені Штати Америки не розкривають наявні докази того, що малайзійський Boeing у липні 2014 року було збито на сході Донецької області України з підконтрольної бойовикам території, оскільки американські спецслужби зацікавлені в тому, щоб зберегти в таємниці свої джерела інформації.

Читати

Київська прокуратура повідомила про підозру першому заступнику Ірпінського міського голови Христюку

Прокуратура Київської області 28 серпня повідомила про підозру підозру першому заступнику Ірпінського міського голови Дмитру Христюку, передає прес-служба столичної прокуратури.

Читати

Екологічна інспекція перевіряє “Дніпровський меткомбінат”

Комісія Дніпропетровської державної екологічної інспекції перевіряє обладнання Дніпровського металургійного комбінату (ДМК), на роботу якого надходять скарги від громади Кам’янського.

Читати

Начальник поліції охорони Будник вийшов із Лук’янівського СІЗО

Очільник департаменту поліції охорони Нацполіції Сергій Будник, підозрюваний в отриманні хабара, у понеділок, 28 серпня, вийшов з Київського слідчого ізолятора, заявили в прес-службі Мін’юсту

Читати

СБУ упродовж серпня викрила проросійських пропагандистів у дев’яти областях України

Служба безпеки України упродовж серпня викрила адміністраторів антиукраїнських спільнот у соцмережах та затримала їх у Київській, Львівській, Черкаській, Хмельницькій, Харківській, Чернігівській, Івано-Франківській, Дніпропетровській та Сумській областях.

Читати

Прокуратура Криму направила до суду справу проти екс-прокурора, обвинуваченого в державній зраді, – ГПУ

Прокуратура Криму направила до суду обвинувальний акт щодо екс-прокурора прокуратури Криму Олега Саргінова, який після анексії півострова перейшов на службу до окупаційної влади.

Читати
1 2 3 4