Як новачки Національної збірної з футболу пройшли пісенне хрещення (відео)

Сьогодні, на тренувальні базі Національної збірної по футболу в м.Харкові, новачки проходили традиційний ритуал посвяти, виконавши на свій вибір пісню. Відео виступів гравців оприлюднені в youtube.

Читати

Президент нагородив Збірну України, яка повернулася із “Ігор Нескорених”

Президент Петро Порошенко відзначив високими державними нагородами українських ветеранів – учасників національної збірної команди, що брали участь у ІІІ міжнародних спортивних змаганнях «Ігри Нескорених» та особисто вручив нагороди спортсменам.

Читати

ГПУ спрямувала до суду справу члена Вищої ради правосуддя Гречківського

Генеральна прокуратура України передала до Шевченківського районного суду Києва справу члена Вищої ради правосуддя Павла Гречківського, якого підозрюють у шахрайстві.

Читати

«Укрзалізниця» купила на мільйони «чеські» запчастини, що виробляють у Росії

Філія «Центр забезпечення виробництва» ПАТ «Українська залізниця» 26 вересня за результатами тендерів уклала низку угод з ТОВ «Омега Алькор» на постачання запчастин до тепловозів на 15,35 млн грн. 

Читати

У суду проситимуть дозвіл на нове заочне розслідування щодо Януковича

Генеральна прокуратура України звернулася до Печерського районного суду Києва за дозволом на спеціальну (заочну) процедуру досудового розслідування щодо колишнього президента України Віктора Януковича в організації розстрілу мітингувальників під час Революції Гідності.

Читати
1 2 3 6