CБУ затримала приколдонника на отриманні понад 2 тисячі доларів хабара

Офіцера Мукачівського загону Західного регіонального управління прикордонної служби затримали на отриманні 2,1 тис. доларів хабара за сприяння у контрабанді тютюнових виробів.

Читати

З початку АТО не через військові дії загинули 2 тис. 333 українських військовослужбовців – Генштабу ЗСУ

За час проведення АТО не через військові дії загинули 2 тис. 333 українських військовослужбовців, ще 8 тис. 377 осіб було поранено.

Читати

Манчестер Сіті показав кращий старт в історії АПЛ

«Манчестер Сіті» на виїзді обіграв «Вест Бромвіч Альбіон» в матчі десятого туру англійської Прем’єр-ліги. Зустріч пройшла в Вест Бромвіч на стадіоні «Хоуторнс» і завершилася з рахунком 3:2 на користь «городян».

Читати

Моурінью заявив про бажання в майбутньому очолити одну з національних збірних

Головний тренер англійського футбольного клубу “Манчестер Юнайтед” Жозе Моурінью розповів, що хотів би в майбутньому спробувати свої сили в одній з національних команд. Його слова наводить ESPN.

Читати

Кількість небойових втрат порівняно з минулими роками зменшилась уп’ятеро – Міноборони

У 2017 році кількість смертей військовослужбовців ЗСУ не через військові дії зменшилася у понад 5 разів порівняно з попередніми роками.

Читати

Лещенко програв апеляцію Авакову

Апеляційний суд Києва розглянув апеляційну скаргу народного депутата Сергія Лещенка і виніс остаточне рішення – Лещенко повинен спростувати всі обвинувачення, які принижують честь та гідність, в бік МВС та самого міністра.

Читати
1 2 3 6