Електронний квиток у київському транспорті з’явиться навесні 2018

Електронний квиток в наземному транспорті Києва запрацює у квітні 2018 р. Про це заявив директор департаменту інформаційних технологій КМДА Юрій Назаров, повідомляє DATA.ua.

Читати

НАЗК відкрило антикорупційну «гарячу лінію», яка працюватиме цілодобово

Національне агентство з питань запобігання корупції розпочало прийом повідомлень про корупцію на спеціально створену телефонну лінію у цілодобовому режимі.

Читати

Поблизу лінії розмежування СБУ виявила склади бойовиків із товарами та контрафактними цигарками

Співробітники СБ України спільно з військовими та фіскальною службою виявили поблизу лінії розмежування склади бойовиків із товарами для перепродажу на підконтрольній українській владі території та контрафактними цигарками.

Читати

В Україні хочуть скасувати податок на мобільний роумінг

Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації розробила законопроект, який передбачає важливу новацію для ринку телекому — внесення послуг міжнародного зв’язку та роумінгу в перелік операцій, що підлягають оподаткуванню ПДВ за нульовою ставкою.

Читати

СБУ здійснює спеціальне досудове розслідування стосовно ще трьох депутатів Севастопольської міськради

Головне управління Служби безпеки України в АР Крим під процесуальним керівництвом прокуратури за ухвалою слідчого судді розпочало спеціальне досудове розслідування стосовно ще трьох депутатів Севастопольської міської ради. Як повідомляє прес-центр СБУ, депутати 6 скликання, обрані на чергових виборах депутатів Севастопольської міськради у 2010 році, свідомо порушили Конституцію та інше українське

Читати

Лутковська попросила російського обмудсмена забезпечити лікування політв’язня Кольченка

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Валерія Лутковська звернулася до російської колеги Тетяни Москалькової через погіршення стану здоров’я українського політв’язня Олександра Кольченка, який перебував в колонії в Челябінській області Росії.

Читати

В Україні відновили програму “Доступне житло”

В Україні 28 листопада всі регіональні управління Державного фонду сприяння молодіжному житловому будівництву та Іпотечний центр у Києві і Київській області почали прийом документів громадян для участі у програмі “Доступне житло”.

Читати
1 2 3 6