Уряд Румунії вперше очолила жінка

Парламент Румунії в понеділок, 29 січня, висловив довіру новому уряду країни на чолі з прем’єр-міністеркою,  депутаткою Європарламенту Віорікою Денчіле. За таке рішення проголосували 286 депутатів, а 136 висловилися проти.

Читати

Заступник керівника ФБР Ендрю Маккейб подав у відставку

Перший заступник керівника ФБР США Ендрю Маккейб, чию роботу раніше розкритикував американський президент Дональд Трамп, подав у відставку, передає NBCNews з посиланням на джерела.

Читати

ОПЗ відновлює виробництво аміаку та карбаміду

Найбільше хімічне підприємство України – Одеський припортовий завод (ОПЗ) знайшов нового постачальника газу – приватну “Всеукраїнську Енерго Компанію” і запускає виробництво аміаку і карбаміду.

Читати

В Європарламенті проведуть конференцію, присвячену Криму

У середу, 31 січня, в будівлі Європарламенту планують провести конференцію «4 роки окупації – Способи підтримки Криму та кримських татар», присвячену питанням анексії Росією Криму.

Читати

Суд залишив Гаврилову на посаді голови Держаудиту

Солом’янський районний суд Києва не задовольнив клопотання Спеціалізованої антикорупційної прокуратури та Національного антикорупційного бюро про відсторонення Лідії Гаврилової від посади голови Державної аудиторської служби, підозрюваної у незаконному збагаченні на суму 10 млн грн.

Читати

Волкер передав Суркову імена деяких українських заручників для обміну

Спеціальний представник Державного департаменту Сполучених Штатів Америки у справах України Курт Волкер заявив, що передав помічнику президента Росії Владиславу Суркову імена деяких українських заручників, які необхідно включити в подальший обмін заручників.

Читати

НАЗК направило до суду адмінпротокол щодо гендиректора аеропорту «Київ»

Національне агентство з питань запобігання корупції ухвалило рішення про направлення до суду 10 протоколів про адміністративні правопорушення, один з яких складений на генерального директора аеропорту «Київ» (Жуляни) за несвоєчасне подання без поважної причини електронної декларації.

Читати
1 2 3 7