Місія США в ОБСЄ: кримські санкції діятимуть до повернення півострова Україні

Виконувачка обов’язків заступника голови місії США при ОБСЄ Мішель Сайдерс заявила, що кримські санкції проти Росії діятимуть до повернення анексованого Криму під контроль української влади.

Читати

САП закрила справу про видачу ліцензій фірмам Злочевського

Рішення про закриття кримінального провадження у так званій справі щодо незаконної видачі ліцензій фірмам колишнього міністра екології Миколи Злочевського у серпні 2017 року ухвалили в Спеціалізованій антикорупційній прокуратурі.

Читати

Кириленко: Законопроект щодо гастролей українців у Росії уже готовий

Сьогодні відбулась презентація та перше публічне обговорення законопроекту про особливості гастролей артистів у Росії та на окупованих територіях України. Найближчим часом новий законопроект буде внесено до Верховної Ради.

Читати

СБУ затримали у Дніпрі чоловіка, підозрюваного у замаху на вбивство військовослужбовців

Співробітники СБУ затримали у Дніпрі місцевого мешканця, підозрюваного у збройному нападі та замаху на вбивство військовослужбовців Головного управління урядового фельд’єгерського зв’язку Держспецзв’язку.

Читати

Проти України до ЄСПЛ подані чотири справи через катастрофу MH17

За даними Європейського суду з прав людини, більше половини скарг проти України пов’язані з подіями в Криму та на Донбасі, чотири з них стосуються катастрофи пасажирського літака рейсу MH17 на Донбасі влітку 2014 року, які проти України подали родичі загиблих.

Читати

Суд скасував рішення МОК про довічне відсторонення росіян від Олімпіад

Спортивний арбітражний суд в Лозанні (CAS) задовольнив апеляції 28 російських спортсменів на рішення Міжнародного олімпійського комітету щодо довічного усунення від участі в Олімпійських іграх.

Читати

МВФ назвав вимоги до України для виділення чергового траншу

Головними умовами для завершення чергового перегляду програми співпраці Міжнародного валютного фонду для України і виділення чергового траншу залишається ухвалення закону про Антикорупційний суд і виконання обіцянок щодо узгодження цін на газ з ринковою.

Читати

Парубій доручив комітету у закордонних справах розглянути ситуацію із польським законом про «бандерівську ідеологію»

Спікер Верховної Ради Андрій Парубій доручив комітету у закордонних справах розглянути ситуацію з ухваленням у Польщі закону про Інститут національної пам’яті та підготувати позицію для розгляду українським парламентом.

Читати
1 2 3 6