Парламент відправив Мей передомовлятися з ЄС щодо ірландського кордону

Палата громад британського парламенту під час голосування щодо так званого плану “Б” стосовно угоди про вихід країни зі складу ЄC ухвалила звернення до уряду із закликом унеможливити так званий “жорсткий” Brexit – вихід Великобританії з Євросоюзу без відповідної угоди.

Читати

Трамп і Путін на саміті G20 спілкувалися без перекладача США – ЗМІ

Президент Росії Володимир Путін і президент США Дональд Трамп на торішньому саміті G20 в Буенос-Айресі близько 15 хвилин говорили без американського перекладача, який міг би робити нотатки, що стосуються змісту бесіди.

Читати

Національна асамблея Венесуели в першому читанні схвалила проект про “перехід до демократії”

Національна асамблея Венесуели у вівторок в першому читанні схвалила законопроект, яким декларується “перехід до демократії” і “відновлення дії конституції”.

Читати

Депутати Великобританії проголосували за виключення з угоди ЄС норми “бекстопа”

Британські депутати ухвалили у вівторок поправку до білля про Brexit, що вимагає від уряду виключити з угоди з ЄС норму механізму північноірландського “бекстопа”.

Читати

На Закарпатті викрили корупційну схему розтрати майна Укрзалізниці

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області слідчими прокуратури області та співробітниками ВБКОЗ управління СБ України в Закарпатській області та відділом економічної безпеки Львівської залізниці затримано начальника складу палива одного із відокремлених структурних підрозділів державного підприємства ПАТ «Укрзалізниця», розташованого у Закарпатті та його спільника за систематичне привласнення і розтрату ввіреного майна

Читати

У Парижі відбудеться виставка творчих робіт у жанрі образотворчого мистецтва Романа Сущенка

У Парижі відбудеться виставка творчих робіт у жанрі образотворчого мистецтва незаконно засудженного у Росії українського журналіста Романа Сущенка.

Читати

Генпрокурор Венесуели вимагає розпочати розслідування проти Гуайдо

Генеральний прокурор Венесуели Тарек Вільям Сааб у вівторок, 29 січня, звернувся до Верховного суду країни з вимогою заборонити лідеру опозиції, главі Національної асамблеї Венесуели Хуану Гуайдо залишати територію країни.

Читати

Дві китайські компанії запропонували незаміжнім співробітницям віком за 30 років додаткові вихідні

Дві китайські компанії запропонували незаміжнім співробітницям віком за 30 років додаткові вихідні, щоб вони влаштовували своє особисте життя.

Читати
1 2 3 7