Помпео: США очікують, що НАТО схвалить заходи у відповідь на анексію Криму

Американська адміністрація розраховує, що Організація Північноатлантичного договору (НАТО) схвалить наступного тижня серію заходів у відповідь на агресію Росії в Криму і Азовському морі.

Читати

Росія спотворює сигнали GPS в Криму та на військових об’єктах

Технології з дезорієнтації системи супутникової навігації GPS були використані більше 10 000 разів російським устаткуванням електронної війни, починаючи з лютого 2016 року.

Читати

Керівники столичної будівельної компанії привласнили понад 14,4 млн грн, виділених на будівництво казарм – прокуратура

Правоохоронці викрили керівників столичної будівельної компанії, які привласнили понад 14,4 млн гривень, виділених на будівництво житлових комплексів (казарм поліпшеного типу) для військовослужбовців.

Читати

Австралієць випадково двічі виграв у лотерею по 16 мільйонів доларів

Чоловік з австралійського Мельбурна двічі став володарем великого лотерейного виграшу в розмірі 23 мільйонів австралійських доларів (понад 16,2 мільйона доларів США), про другий квиток з виграшними номерами австралієць забув, повідомляє газета Age.

Читати

НАБУ закрило всі справи щодо незаконного збагачення

Національне антикорупційне бюро України (НАБУ) в середу, 27 березня, повідомило, що скасування рішенням Конституційного суду України (КСУ) кримінальної відповідальності за незаконне збагачення призвело до повного або часткового закриття 63 кримінальних проваджень.

Читати

Уряд Японії передав до Головного військового клінічного госпіталю у Києві сучасне медичне обладнання

Уряд Японії передав Національному військово-медичному клінічному центру «Головний військовий клінічний госпіталь» сучасне медичне обладнання та засоби надання першої медичної допомоги.

Читати
1 2 3 9