Сенатор США заблокував резолюцію про оприлюднення доповіді Мюллера

Сенатор США від Республіканської партії Ренд Пол заблокував резолюцію про оприлюднення доповіді спецпрокурора США Роберта Мюллера про російське втручання у вибори США у 2016 році.

Читати

У Франції розпочато слідство за скаргою Навальних на “Ів Роше”

Прокуратура французького міста Ван (департамент Морбіан) почала попереднє слідство у справі проти косметичної компанії “Ів Роше” після отримання скарги російського опозиціонера Олексія Навального і його брата Олега.

Читати

ГПУ оголосила підозру Злочевському

Генеральна прокуратура України в рамках розслідування злочинів «сім’ї» президента-втікача Віктора Януковича оголосила підозру екс-міністру екології та природних ресурсів України, бізнесменові Миколі Злочевському у справі про відмивання коштів на суму понад 33 млн доларів США при купівлі групи компаній Херсонської нефтеперевалки.

Читати

Місія США заявляє, що Постійна рада ОБСЄ не може продовжити мандат Спеціальної моніторингової місії в Україні

У Місії США при Організації з безпеки і співробітництва в Європі (ОБСЄ) заявляють, що Постійна рада ОБСЄ не може продовжити мандат Спеціальної моніторингової місії.

Читати

ВРП внесе президенту подання про призначення ще трьох суддів Вищого антикорупційного суду

Вища рада правосуддя внесе президенту України подання про призначення одного судді Апеляційної палати Вищого антикорупційного суду та двох суддів Вищого антикорупційного суду.

Читати
1 2 3 9