США введуть санкції проти Верховного суду Венесуели, якщо він не виступить проти Мадуро

США введуть санкції по відношенню до всіх членів Верховного суду Венесуели, якщо вони не виступлять проти президента республіки Ніколаса Мадуро.

Читати

В анексованому Криму з початку року зафіксовано десятки обшуків і арештів

У першому кварталі 2019 року правозахисники зафіксували в анексованому Росією Криму десятки обшуків, арештів, випадків етапування політв’язнів до сусідньої РФ та незаконних заходів суден до портів півострова.

Читати

Porsche оштрафували на півмільярда євро через “дизельгейт”

Німецького виробника спортивних автомобілів Porsche, що входить до концерну Volkswagen, оштрафували на 535 мільйонів євро через дизельні двигуни, які викидали у повітря більше шкідливих речовин, ніж було дозволено.

Читати

У Конгресі закликали Трампа скасувати відставку Йованович

Критики Дональда Трампа, політичні коментатори у США пов’язують передчасне закінчення роботи в Україні посла Сполучених Штатів Марі Йованович із поширеними у консервативних ЗМІ США закидами про буцімто причетність Йованович до оприлюднення в Україні у 2016-му році інформації щодо роботи Манафорта на “Партію Регіонів” та буцімто її критичними висловами на адресу

Читати

Росія посилює репресії проти кримських татар і українців у Криму, щоб видавити їх з півострова – правозахисники

Російська Федерація посилює репресії проти кримських татар і українців у тимчасово окупованому Криму, щоб залякати їх і видавити з півострова.

Читати
1 2 3 8