Суд засудив до шести років шахрая, який мав сприяти припиненню справи щодо Онищенка – ГПУ

Шість років позбавлення волі з конфіскацією майна отримав шахрай, який за 2 млн доларів США нібито мав вирішити питання про припинення справи щодо народного депутата України Олександра Онищенка.

Читати

Глава ОБСЄ констатував, що гуманітарна ситуація на Донбасі не покращується

Діючий голова ОБСЄ, міністр закордонних і європейських справ Словацької Республіки Мірослав Лайчак констатував, що гуманітарна ситуація на Донбасі не покращується.

Читати

ЦВК зареєструвала 43 міжнародних спостерігачів на позачергових парламентських виборах

Центральна виборча комісія зареєструвала 43 офіційних спостерігачів від міжнародних організацій на позачергових виборах до Верховної Ради, що відбудуться 21 липня.

Читати

На Донбасі планують оголосити «хлібне перемир`я»

Колишній президент України, представник України у Тристоронній контактній групі з урегулювання ситуації на Донбасі Леонід Кучма та чинний голова ОБСЄ, глава МЗС Словаччини Мірослав Лайчак обговорили підготовку до оголошення «хлібного перемир`я» на Донбасі, що може відбутися 19 червня на засіданні ТКГ у Мінську.

Читати

СБУ затримала завербованого ФСБ диверсанта за спробу підірвати ємність із хлором на об’єкті «Харківводоканалу»

Співробітники Департаменту контррозвідки Служби безпеки України спільно з УСБ України у Харківській області під процесуальним керівництвом прокуратури Харківщини попередили вчинення диверсії на об’єкті критичної інфраструктури завербованим ФСБ РФ диверсантом.

Читати
1 2 3 6