Папа Римський привітав звільнення ув’язнених Росією і Україною

Папа Римський Франциск під час традиційної недільної проповіді привітав взаємне звільнення ув’язнених Росією і Україною і запевнив, що продовжує молитися за мир на Донбасі.

Читати

Стало відомо про можливий транзит газу з Росії до ЄС без контракту з Україною

Росія зможе постачати газ до Євросоюзу в 2020 році без нового контракту з Україною. Про це повідомляє ТАСС з посиланням на джерело в європейському енергетичному секторі.

Читати

ЗМІ: армія Пакистану 2 тис. разів порушувала в 2019 році договір про припинення вогню з Індією

Пакистанські військовослужбовці понад 2050 разів порушили в поточному році режим припинення вогню в районі лінії контролю, що розділяє підконтрольні Індії і Пакистану частини спірного Кашміру.

Читати

ЗМІ: прем’єр Судану обговорить в США виключення країни зі списку спонсорів тероризму

Прем’єр-міністр Судану Абдалла Хамдук відправляється 19 вересня в США, однією з головних тем його переговорів з американською адміністрацією стане виключення Хартума зі списку спонсорів міжнародного тероризму.

Читати

У Гонконзі протестувальники попросили британське громадянство

В Гонконзі в неділю, 15 вересня, на вулиці вийшли десятки тисяч протестувальників, деякі активісти почали кидати в поліцейських каміння і пляшки із запальною сумішшю, повідомляє РБК-Україна з посиланням на DW.

Читати

Абе на зустрічі з Роухані в Нью-Йорку запропонує Ірану допомогу в галузі медицини

Японія має намір надати Ірану допомогу в підготовці медичних спеціалістів для підтримки дружніх зв’язків між двома країнами в умовах загострення відносин між Тегераном і Вашингтоном.

Читати
1 2 3 5