США вводять заборону на в’їзд іноземних громадян, які побували в останні дні в Китаї

Сполучені Штати вводять тимчасову заборону на в’їзд на територію країни для майже всіх категорій іноземних громадян, які побували в останні дні в КНР, за винятком членів сімей американських громадян, а також тих, хто має дозвіл на постійне проживання в США.

Читати

Борис Джонсон запросив членів кабміну на вечірку на честь Brexit

За даними газети The Guardian, сьогодні в Лондоні пройде вечірка на честь виходу Великобританії зі складу ЄС, яку влаштовує прем’єр-міністр Борис Джонсон для членів кабміну і інших високопоставлених чиновників.

Читати

В Україні збільшили мінімальні виплати по безробіттю

Правління Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття ухвалило рішення про підвищення з 1 березня 2020 року мінімального розміру допомоги по безробіттю.

Читати

Фігуранту справи про фінансування виборчої кампанії Саркозі пред’явили звинувачення

Французький суд звинуватив у хабарництві і відмиванні грошей бізнесмена Олександра Джурі, який є підозрюваним у справі про незаконне фінансування виборчої кампанії екс-президента Франції Ніколя Саркозі з коштів колишнього правителя Лівії Муаммара Каддафі.

Читати

Посольство назвало кількість українців в ураженому коронавірусом китайському Ухані

Посольство України у Китайській Народній Республіці назвало кількість громадян України, що наразі перебуває у місті Ухань та провінції Хубей, які вважаються місцем розповсюдження нового китайського коронавірусу, – 57 у всій провінції.

Читати

Зеленський провів нараду щодо тарифів на комуналку

Під головуванням Президента України Володимира Зеленського відбулася нарада з питань тарифів на послуги теплопостачання для населення та реалізації програми енергоефективності у житловому фонді.

Читати

У Запоріжжі правоохоронці викрили інтернет-магазин збуту наркотиків

У підозрюваного у збуті психотропних речовин та наркотичних засобів шляхом «закладок» та поштових відправлень вилучили наркотиків на понад 10 мільйонів гривень.

Читати

Закон про депутатську недоторканість оскаржили в КС

До Конституційного Суду України надійшло подання щодо відповідності Конституції України (конституційності) закону «Про внесення змін до статті 80 Конституції України (щодо недоторканності народних депутатів України)» від 3 вересня 2019 року № 27–IX.

Читати
1 2 3 222