“Укрнафта” та Ко вимагають запровадження мит у 8,46% на російське дизпальне й автогаз

ПАТ “Укрнафта”, АТ “Укртатнафта” і АТ “Укргазвидобування” звернулися зі спільною заявою до Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства за фактом антиконкурентних дій при постачаннях в Україну російського дизельного пального та скрапленого газу, й вимагають упровадження на них мит розміром 8,46%.

Читати

Європейський Суд визнав Росію відповідальною за викрадення і ймовірну загибель жителів Північного Кавказу

Європейський суд з прав людини визнав Росію відповідальною за викрадення і ймовірну загибель 20 жителів Північного Кавказу в період з 2000 по 2006 роки.

Читати

Трамп заявив, що не планує зустрічі із Зеленським у Давосі

У американської сторони поки немає планів проведення двосторонньої зустрічі президентів США Дональда Трампа і України Володимира Зеленського на Всесвітньому економічному форумі (ВЕФ) в місті Давос на сході Швейцарії.

Читати

Більшість сенаторів підтримує прискорену процедуру розгляду імпічменту Трампа

Резолюція, яка дозволить Сенату Конгресу США провести судовий процес в рамках імпічменту президента Дональда Трампа в прискореному режимі, отримала необхідну підтримку у верхній палаті американського законодавчого органу.

Читати

Суд спіймав голову Нацполіції Львівщини на злочині

Сьогодні, Личаківський суд на підставі скарги ГО “Рабів до Раю не пускають” зобов’язав внести відомості ТУ ДБР, щодо глави Нацполіції Львівської області, ексберкутівця Василя Віконського за ст. 365 ККУ – перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу.

Читати
1 2 3 9