Конгрес США хоче законодавчо закріпити відповідальність Росії за порушення прав людей в Криму та ОРДЛО

Комітет із закордонних справ Палати представників Конгресу США підтримав законопроект «Про підтримку релігійної свободи в Україні». Документ має на меті протистояти порушенням Росією релігійних свобод на окупованих територіях України на Донбасі та в Криму.

Читати

ВР надала змогу запровадити об`єднану систему управління силами оборони

Верховна Рада ухвалила президентський закон про внесення змін до розділу VI ”Прикінцеві та перехідні положення” закону ”Про національну безпеку України” щодо набрання чинності положеннями стосовно головнокомандувача Збройних сил України, Генерального штабу ЗСУ, видів та окремих родів військ (сил) (№3015).

Читати

На Рівненщині затримано групу з дев’ятьох осіб під час видобутку бурштину на території держпідприємства

В урочищі Клесів Сарненського району Рівненської області сьогодні вночі співробітники Служби безпеки України затримали групу з дев’ятьох осіб, які займались видобутком бурштину на території державного підприємства.

Читати

ВР привела положення ряду законів у відповідність до норм чинного закону ”Про запобігання корупції”

Верховна Рада ухвалила закон про внесення змін до деяких законодавчих актів України у зв`язку з прийняттям закону ”Про запобігання корупції” (№ 2500).

Читати

ВР ратифікувала договір з Францією про закупівлю 20 сучасних катерів морської безпеки та охорони

Верховна Рада ухвалила урядовий закон про ратифікацію Рамкового договору між урядом України та урядом Франції щодо офіційної підтримки посилення морської безпеки та охорони України (№ 0025).

Читати

Завтра відбудеться позачергове засідання ВР для розгляду питання щодо недовіри Рябошапці

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков оголосив, що про позачергове засідання парламенту відбудеться завтра, 5 березня, о 18.30, на ньому розглядатиметься питання про висловлення недовіри генеральному прокурору Руслану Рябошапці.

Читати

Проти холдингу ДТЕК розслідуватимуть справу

Секретаріат Енергетичного співтовариства Євросоюзу разом з Антимонопольним комітетом України розслідуватимуть справу за скаргою на зловживання енергохолдингом ДТЕК монопольним становищем на Бурштинському енергоострові.

Читати

Національна збірна України з боксу візьме участь у першому ліцензійному турнірі на Олімпійські ігри Токіо-2020

Національна збірна України з боксу візьме участь у першому ліцензійному турнірі на Олімпійські ігри Токіо-2020, який відбудеться у Лондоні.

Читати
1 2 3 12