Міжнародний кримінальний суд розпочав масштабне розслідування щодо воєнних злочинів в Афганістані

Судді Міжнародного кримінального суду (МКС) у Гаазі санкціонували масштабне розслідування щодо можливих воєнних злочинів і злочинів проти людяності, скоєних сторонами збройного протистояння у Афганістані.

Читати

Лондон лідирує за кількістю тих, що заразилися коронавірусом в Британії

Найбільше число тих, що заразилися коронавірусом у Великобританії припадає на британську столицю – тут зафіксовано 25 випадків з 115 по країні, свідчать дані МОЗ Сполученого Королівства.

Читати

Сенат США схвалив виділення $8,3 мільярда на боротьбу з коронавірусом

Сенат США схвалив законопроект щодо виділення 8,3 мільярда доларів на боротьбу з коронавірусом, документ направляється на підпис президенту Дональду Трампу, випливає з підсумків голосування.

Читати

Олімпійський відбірковий турнір з боротьби відкладено через коронавірус

Олімпійський відбірковий турнір з боротьби для спортсменів з країн Африки і Океанії, який повинен був відбутися в марокканському місті Ель-Джадіда 13-15 березня, перенесений на невизначений термін через коронавірус.

Читати

ВО”Батьківщина”готує всеукраїнський референдум щодо ринку землі

Партія “Батьківщина” розпочинає підготовку до всеукраїнського референдуму, через те, що розгляд законопроекту про ринок землів парламенті свідчить про те, що “в країні не змінився ні курс, ні напрямок, ні стратегія розвитку”.

Читати
1 2 3 10