Саудівська Аравія ввела карантин в Ель-Катіфі через коронавірус

МВС Саудівської Аравії тимчасово заборонило в’їзд і виїзд з провінції Ель-Катіф, переважно населеної мусульманами-шиїтами, що становлять меншість в сунітському Королівстві, у зв’язку з поширенням коронавірусу.

Читати

Влада ряду областей Італії встановила карантин для приїжджих з півночі

Влада ряду областей півдня і центру Італії зробили обов’язковим перебування в двотижневому карантині для приїжджають з півночі, де в неділю з’явилася так звана “Помаранчева” зона для стримування поширення коронавірусу.

Читати

FIE скасувала рукостискання фехтувальників через коронавірус

Міжнародна федерація фехтування (FIE) прийняла рішення скасувати рукостискання спортсменів на всіх змаганнях під своєю егідою через поширення коронавірусу, повідомила прес-служба організації.

Читати

Помпео впевнений, що Нідерланди доб’ються справедливості у справі MH17

Сполучені Штати впевнені, що Нідерланди встановлять істину і доб’ються справедливості в рамках судового процесу у справі про катастрофу Boeing на Донбасі, що починається 9 березня.

Читати

Глави урядів північних країн закликали до гендерної рівності

Глави урядів північних країн (Норвегії, Данії, Швеції, Фінляндії, Ісландії) в Міжнародний жіночий день висловили прихильність продовжувати боротьбу за права дівчаток і жінок і закликали світову спільноту досягти гендерної рівності до 2030 року, йдеться в заяві, поширеній фінським урядом.

Читати

Папа Римський вперше провів недільну проповідь по відеотрансляції

Папа Римський Франциск в ході традиційної недільної проповіді у Ватикані висловив тривогу і біль у зв’язку з гуманітарною кризою на північному заході Сирії, а також звернувся зі словами підтримки до всіх, хто страждає через поширення в світі коронавірусу.

Читати

Помпео закликав Росію припинити її агресію та дестабілізуючі дії в Україні

Державний секретар США Майк Помпео у заяві, оприлюдненій на сторінці відомства, привітав початок слухань у Гаазі справи збиття Малайзійського літака МН17, де перед судом постануть троє громадян Росії та громадянин України – Ігор Гіркін, Сергій Дубинський, Олег Пулатов і Леонід Харченко.

Читати
1 2 3 5