Сивохо заявив, що Україна не може вступити в НАТО через “внутрішній конфлікт”

Радник глави РНБО Сергій Сивохо заявив, що в процесі інтеграції України в НАТО немає жодних змін, а реальні перспективи вступу до Альянсу відсутні.

Читати

ТКГ домовилась про відкриття КПВВ у Золотому та Щасті

Під час засідання Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на Донбасі у Мінську 11 березня сторони досягли домовленості у питанні одночасного відкриття КПВВ у населеному пункті Золоте і населеному пункті Щастя.

Читати

У Мінську обговорили «новий механізм» взаємодії сторін щодо Донбасу – Козак

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак та заступник керівника адміністрації президента Росії Дмитро Козак взяли участь в роботі Тристоронньої контактної групи щодо врегулювання ситуації на Донбасі.

Читати

На Полтавщині СБУ викрила розкрадання понад 1 мільйон бюджетних коштів на ремонті ліцею

Служба безпеки України викрила розкрадання державних грошей, призначених для виконання ремонтно-будівельних робіт в одному із навчальних закладів Полтавської області.

Читати

ДБР провело слідчий експеримент у справі розстрілів на Інститутській

Слідчі Управління з розслідування злочинів, вчинених у зв’язку із масовими протестами у 2013-2014 роках, Державного бюро розслідувань провели слідчий експеримент у кримінальному провадженні за фактом перевищення службових повноважень працівниками правоохоронних органів та організації умисних вбивств протестувальників 20 лютого 2014 року.

Читати
1 2 3 12