ЄС закриває зовнішні кордони на 30 днів

Лідери країн Європейського Союзу домовилися під час саміту в режимі відеоконференції, закрити кордони ЄС на 30 днів для необов’язкових поїздок громадян третіх держав, щоб запобігти поширенню коронавірусу.

Читати

Зеленський пояснив, як діяти українцям за кордоном, щоб повернутись додому

Президент України Володимир Зеленський порадив українцям за кордоном, які хочуть повернутись, зареєструватись у системі “Друг” та повідомити МЗС країну перебування та інформацію про суть проблеми.

Читати

ЦВК прийняла протокол з мокрою печаткою по округу №179 у Харківській області

У вівторок, 17 березня Центральна виборча комісія в режимі засідання розглянула та прийняла для подальшого опрацювання протокол окружної виборчої комісії про підсумки голосування з виборів народних депутатів України в одномандатному виборчому окрузі № 179 на проміжних виборах народного депутата України 15 березня 2020 року.

Читати

Адвокат Марусі Звіробій розповів про умови відхилення судом апеляції його підзахисної

Нещодавно волонтерці Марусі Звіробій, яка погрожувала убити президента України Володимира Зеленського, призначили запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання.

Читати

Підозрюваного в причетності до нападу на Гандзюк суд заарештував до 2 квітня без альтернативи застави

Печерський районний суд міста Києва заарештував підозрюваного в організації нападу на херсонську активістку Катерину Гандзюк Олексія Левіна до 2 квітня.

Читати
1 2 3 10