США тимчасово зупиняють поїздки до Канади та Мексики

Президент США Дональд Трамп оголосив про закриття приватних і бізнес-поїздок до Канади і Мексики. Трамп пояснив, що закриття кордонів не зупинить поточних торгових контактів між трьома країнами Північної Америки.

Читати

НАЗК вважає призначення Бабікова заступником директора ДБР правомірним

Національне агентство з питань запобігання корупції вважає, що призначення Олександра Бабікова, колишнього адвоката експрезидента Віктора Януковича, заступником директора Державного бюро розслідувань могло викликати конфлікт інтересів, але він усунений.

Читати

У Львові хворий на коронавірус одужав, поки прийшли результати аналізів.

Як повідомив на своїй сторінці у Facebook мер Львова Андрій Садовий, маємо перший підтверджений випадок захворювання на коронавірус COVID-19 у Львові (мешканець Львова, 1950 р.н. 13 березня повернувся з Німеччини).

Читати

СБУ блокувала постачання наркотиків засудженим виправної колонії на Харківщині

Служба безпеки України блокувала систематичний збут наркотичних засобів серед ув’язнених Державної установи «Диканівська виправна колонія № 12» у Харківській області.

Читати

ДБР: екскерівнику спецпідрозділу МВС оголосили підозру у справі Майдану

Слідчі Державного бюро розслідувань повідомили про підозру колишньому керівнику спеціального підрозділу Міністерства внутрішніх справ у організації розгону протестувальників в Києві 30 листопада 2013 року.

Читати

Державний департамент США призупиняє надання звичайних візових послуг у всіх посольствах та консульствах країни

Державний департамент США призупиняє надання звичайних візових послуг у всіх посольствах та консульствах країни у зв’язку з пандемією коронавірусу у світі.

Читати

Зафіксовано 29 випадків COVID-19 в Україні

За результатами дослідження вірусологічної референс-лабораторії Центру громадського здоров’я України отримано всього 17 позитивних результатів на COVID-19: Чернівецька (10), Житомирська (1), Київська (2), Донецька (1), Івано-Франківська 1 (+1) області та м. Київ (2).

Читати

Банк Англії ухвалив рішення про зниження ключової відсоткової ставки у країні до 0,1% річних

Банк Англії на екстреному засіданні 19 березня ухвалив рішення про зниження ключової відсоткової ставки у країні до 0,1% річних – найнижчого рівня в історії.

Читати
1 2 3 7