Китайські хакери здійснили одну з наймасштабніших атак на світові компанії після сплеску вірусу

Американська компанія у галузі кібербезпеки FireEye заявила про сплеск кібершпіонажу з боку хакерського угруповання, імовірно пов’язаного з Китаєм.

Читати

У Харкові СБУ викрила на хабарі військового медика Національної гвардії України

У Харкові Служба безпеки України викрила і затримала на одержанні хабаря керівника медичного підрозділу однієї з військових частин Національної гвардії України.

Читати

На Луганщині поліція затримала торгівця сильнодіючими лікарськими препаратами

Оперативники Управління протидії наркозлочинності, слідчі слідчого Управління, працівники відділу протидії кіберзлочинності та спеціальних підрозділів разом із бійцями КОРДу під процесуальним керівництвом прокуратури задокументували збут чоловіком сильнодіючого лікарського засобу метандієнону в особливо великому розмірі.

Читати

З початку року піротехніки ДСНС вилучили та знищили більше 7 тисяч вибухонебезпечних предметів

Піротехнічні підрозділи ДСНС України щодня проводять роботи щодо обстеження території країни, виявлення, вилучення та знищення вибухонебезпечних предметів, як часів минулих війн, так і сучасних боєприпасів.

Читати

Трамп візьме участь в екстреному саміті G20

Президент США Дональд Трамп візьме участь в екстреному саміті “двадцятки” (G20), присвяченому боротьбі з коронавірусом. Про це йдеться в опублікованій заяві заступника прес-секретаря Білого дому Хогана Гідлі.

Читати

Поліцейські Київщини затримали чоловіка за скоєння грабежу під приводом обміну валют

Зловмисник в мережі Інтернет розміщував оголошення про обмін валют за курсом, значно вигіднішим за банківський. Домовлявся про зустріч з «клієнтом» телефоном.

Читати

Поляков подав в суд на НАЗК через недекларування Єрмака

Народний депутат Антон Поляков позивається до голови Національного агентства з питань запобігання корупції Олександра Новікова, щоб суд зобов’язав його розібратися, чому керівник Офісу президента Андрій Єрмак не подав декларацію.

Читати
1 2 3 10