Сталася пожежа в Долині нарцисів

У Хустському районі Закарпатської області напередодні рятувальникам довелося гасити загорання сухої трави, що ледве не знищило Долину нарцисів – частину Карпатського біосферного заповідника.

Читати

Україна дозволила разову посадку літака з українцями зі США

Літак з українцями вилітає з Нью-Йорка у Київ в суботу, 28 березня. Як повідомили Голосу Америки у посольстві України у США, на спецрейс МАУ “Нью-Йорк – Київ” зареєстровано 354 пасажира, виліт запланований на 3 годину дня.

Читати

Адвокату та нотаріусу, причетним до рейдерського захоплення офісу на вулиці Банковій, повідомлено про підозру

Адвокату та нотаріусу, причетним до схеми рейдерського захоплення приміщення офісу у Києві на вулиці Банковій, яке перебуває на балансі Держуправління справами, повідомлено про підозру.

Читати

Кандидат на міністра енергетики лобіювала знижку на газ для Ахметова

Колишня генеральний директор Директорату енергетичних ринків Міністерства енергетики та навколишнього середовища Ольга Буславець у жовтні 2019 року була одним з розробників проекту постанови Кабміну, якою пропонувалося надати ТОВ «ДТЕК Східенерго» ціну на газ нижчу від ціни продажу «Нафтогазом» населенню та іншим  захищеним споживачам (ПСО) на 46%-69%.

Читати

Суд просять заборонити Соколову виконувати обов’язки директора ДБР

До Окружного адміністративного суду Києва (ОАСК) надійшов позов, в якому просять заборонити Олександру Соколову виконувати обов’язки директора Державного бюро розслідувань.

Читати
1 2 3 6