Сенат США відновив роботу після п’ятитижневої перерви

Американські сенатори, які залишили робочі місця через пандемію нового коронавірусу на п’ять тижнів, в понеділок відновили повноцінну роботу, незважаючи на побоювання, пов’язані з поширенням інфекції.

Читати

Єврокомісія виділила 1 млрд євро на розробку вакцини від COVID-19

Єврокомісія виділяє 1 мільярд євро на розробку вакцини від COVID-19, заявила голова ЄК Урсула фон дер Ляйен в понеділок, 4 травня, на відкритті онлайн-конференції Єврокомісії зі збору коштів для цих цілей, що проходить під гаслом Global Responce.

Читати

Трамп заявив, що американська преса обходиться з ним гірше, ніж з Лінкольном

Президент США Дональд Трамп вважає, що американські ЗМІ обходяться з ним гірше, ніж з Авраамом Лінкольном – президентом часів громадянської війни, який був убитий в 1865 році.

Читати

Єрмак анонсував створення при ОП громадської ради, а також прокоментував скандал із братом

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак прокоментував скандал із оприлюдненням нардепом від «Слуги народу» Гео Леросом відеозаписів, на яких його брат Денис», веде переговори про призначення неназваних осіб на посади в органи влади.

Читати

У Харкові контррозвідка СБУ затримала іноземця, який знаходиться у міжнародному розшуку (відео)

Контррозвідники Служби безпеки України встановили місцезнаходження і затримали у Харкові іноземця, який знаходиться в міжнародному розшуку по лінії Інтерполу.

Читати
1 2 3 7