Білий дім обговорює з Конгресом додаткові антикризові заходи

Білий дім почав неофіційні переговори з республіканцями і демократами в Конгресі щодо подальших кроків, що стосуються законопроекту про антикризову допомогу в зв’язку з коронавірусом.

Читати

У Малайзії продовжили режим контролю пересування на місяць

Влада Малайзії прийняла рішення продовжити дію режиму контролю пересування, введеного в якості основного обмежувального заходу через COVID-19, до 9 червня, повідомляє видання New Straits Times з посиланням на прем’єр-міністра країни Мухіддіна Яссіна.

Читати

Стало відомо коли в Україні відновляться авіаперевезення з Європи

Наприкінці травня – на початку червня 2020 року відразу три великих авіаційних компанії країн-членів Європейського Союзу збираються відновити пасажирські перельоти з України.

Читати

МЗС прокоментувало інформацію щодо необхідності отримувати “дозволи” на виїзд українців за кордон

У Міністерстві закордонних справ України заявляють, що не обмежували виїзд українців за кордон. Інформація про обмеження стосувалась лише тих пунктів пропуску, які тимчасово не працюють.

Читати

У МОЗ затвердили рекомендації щодо роботи перукарень та кафе в умовах карантину

Головний державний санітарній лікар України Віктор Ляшко затвердив постановами тимчасові рекомендації щодо організації протиепідемічних заходів під час надання послуг в умовах карантину.

Читати

Ілон Маск погрожує перенести виробництво “Тесли” з Каліфорнії, якщо не відновлять роботу бізнесу

Бізнесмен Ілон Маск розкритикував штат Каліфорнія за те, що місцева влада не дозволяє його компанії “Тесла” відновити виробництво під час пандемії коронавірусу

Читати
1 2 3 4