Трамп та Пенс триматимуться на відстані з міркувань безпеки

Президент Трамп та віце-президент Пенс планують триматись на відстані один від одного через міркування безпеки. Головні посадовці країни вирішили тримати дистанцію на «найближче майбутнє» після того, я проконсультувались з медекспертами Білого дому, каже представник адміністрації.

Читати

Депутати вимагають в Шмигаля переглянути ціни на електрику

У Верховній Раді 97 народних депутатів звернулися до прем’єр-міністра Дениса Шмигаля з проханням вжити заходів щодо недопущення зниження частки електроенергії АЕС у структурі генерації і переглянути прогнозний баланс об’єднаної енергосистеми країни.

Читати

Укрзалізниця розробила план відновлення приміського сполучення

Укрзалізниця розробила поетапний план відновлення приміського сполучення після послаблення карантину, який ввели через поширення COVID-19. Відновлення курсування поїздів відбуватиметься в дві черги.

Читати

СБУ блокувала діяльність 59 сайтів із азартними онлайн-іграми

За матеріалами слідчих Служби безпеки України отримано рішення суду про блокування провідними вітчизняними інтернет-провайдерами доступу до заборонених законодавством азартних ігор.

Читати

ЄС профінансує великі проекти досліджень в області боротьби з коронавірусом

Європейська Комісія (ЄК) оголосила у вівторок про вибір у результаті конкурсу восьми масштабних дослідницьких проектів із розробки методів лікування та діагностики COVID-19.

Читати
1 2 3 6