Генпрокурор США: політика Аpple щодо захисту даних загрожує нацбезпеці

Політика американської компанії Аpple щодо захисту персональних даних, у тому числі від правоохоронних органів, загрожує національній безпеці США і неприйнятна, заявив генпрокурор Вільям Барр.

Читати

Меркель і Макрон пропонують ЄС фонд відновлення у 500 мільярдів євро

Лідери Німеччини та Франції Анґела Меркель (Angela Merkel) і Еммануель Макрон на тлі спричиненої пандемією коронавірусу кризи пропонують створити для Європейського Союзу фонд відновлення економіки у 500 мільярдів євро.

Читати

Барр: розслідування витоків «російського справи» не приведе до звинувачень проти Обами

Генеральний прокурор США Вільям Барр не очікує, що розслідування Мін’юсту з приводу дій ФБР в ситуації з втручанням у вибори 2016 року призведе до висунення кримінальних звинувачень проти екс-президента Барака Обами або колишнього віце-президента Джо Байдена.

Читати

СБУ відкрила справу проти Єрмака та Кучми за переговори в Мінську

Служба безпеки України відкрила кримінальне провадження за фактом можливого вчинення державної зради екс-президентом України, членом Тристоронньої контактної групи з урегулювання ситуації на Донбасі Леонідом Кучмою та керівником Офісу президента Андрієм Єрмаком при підписанні протоколу щодо створення Консультативної ради.

Читати

Нові правила США поставили китайську Huawei на межу виживання

Потужна китайська компанія високих технологій Huawei в понеділок виступила з різкою критикою нового правила, запровадженого в США, назвавши його атакою на компанію, що поставила компанію «на межу виживання» і «спричинила хаос у світовий галузі високих технологій».

Читати
1 2 3 7