Кулеба підпише меморандум у справі про захоплення Росією українських моряків

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба 22 травня під час брифінгу планує підписати меморандум у справі про захоплення українських моряків і кораблів біля берегів Криму.

Читати

Засудженого екс-юриста Трампа випустили під домашній арешт через COVID

Майкла Коена, засудженого колишнього юриста Дональда Трампа, відпустили з тюрми відбувати покарання у вигляді домашнього арешту через пандемію та складну ситуацію із зараженням коронавірусом у в’язницях.

Читати

Зеленський визначив представника України в Суді ООН

Президент України уповноважив заступника міністра закордонних справ Євгенія Єніна представляти Україну в Міжнародному суді і трибуналах Організації Об’єднаних Націй.

Читати

Угорщина закриває транзитні зони для шукачів притулку

Угорщина в четвер, 21 травня, оголосила про закриття двох прикордонних транзитних зон, де утримуються сотні шукачів притулку та мігрантів після постанови Європейського суду, у якій розкритикували дії Будапешта, повідомляє інформагенція AFP.

Читати

ЄС може порушити власний протокол участю в події щодо Криму, організованій Росією

Європейський союз і декілька його членів можуть порушити правила блоку щодо контактів із фактичною владою анексованого Росією Криму, взявши участь в організованій Москвою відеоконференції щодо ситуації в регіоні.

Читати

МВФ закликав світові банки не платити дивіденди в 2020 році

В умовах пандемії коронавіруса COVID-19 президент Міжнародного валютного фонду (МВФ) Крісталіна Георгієва закликала найбільші світові банки відмовитися від виплат дивідендів і зворотного викупу акцій в цьому році.

Читати
1 2 3 6