Поліція оголосила Димінського в розшук

Національна поліція України оголосила у розшук бізнесмена Петра Димінського.

Відповідна інформація оприлюднена на сайті Міністерства внутрішніх справ України в розділі «Особи, які переховуються від органів влади».

Повідомляється, що Димінський зник 11 грудня 2017 року, поліція розшукує його за вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами».

Нагадаємо, 18 серпня на трасі Львів-Краковець Mercedes Димінського врізався в Opel 31-річної Наталії Тріли, яка здійснювала поворот за правилам дорожнього руху. Жінка загинула на місці.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ. Втім родичі загиблої стверджували, що за кермом був сам Димінський.

За словами генпрокурора Юрія Луценка, чоловіка, який заявив, що був водієм, за кермом на той момент не було, він спеціально приїхав зі Львова і сів за кермо.

27 жовтня голова Нацполіції Сергій Князєв заявив, що у справі про ДТП за участю автомобіля Димінського завершено всі ДНК-дослідження всіх учасників події.

8 грудня у Facebook адвокат Борща Віктор Василюк розмістив фотокопію заяви матері Наталії Тріли Марії Тріли, що була адресована слідчому і прокурору у справі. Мати повідомила про повне відшкодування їй збитків, завданих внаслідок ДТП, та відсутність претензій.

Сьогодні, 12 грудня, у поліції повідомили, що 7 грудня слідчі оголосили підозру ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу винуватцеві цієї ДТП.

Слідством встановлено, що чоловік, який на місці події представився водієм автомобіля-винуватця ДТП, не керував автомобілем, натомість зібрано достатню кількість доказів того, що автомобілем керувала інша особа.